Yves Delorme egy nemzetközileg elismert márka!

Yves Delorme ágyneműk és lakáskiegészítők a 1055 Budapest, Falk Miksa u. 5. szám alatt

Elegáns lakberendezés?

 Az Yves Delorme tökéletesen kifejezi a francia art, de vivre-t, erejét és ügyességét a több mint 165 éves hagyományból meríti. Az 1845 óta családi tulajdonban lévő Yves Delorme különösen elismert a divatnyomatairól, valamint az időtlen klasszikusokról.

A luxus ágynemű- és fürdőkollekciók a legfinomabb hagyományos anyagokból készülnek, amelyek minden évszakban puhaságot, kényelmet és minőséget kínálnak.

Az Yves Delorme a családi tulajdonban lévő francia Fremaux-Delorme márkaportfóliójába tartozik, amely szilárdan gyökerezik a francia lyoni ősi textilgyártó iparban, és tagja a Comité Colbertnek, amely a legfényűzőbb és legrangosabb márkákat tömöríti újra.

A Budapesten is megtalálható Yves Delorme luxus ágyneműket a kompromisszumok nélküli minőség és a részletekre való aprólékos odafigyelés jellemzi, amely a francia couture öröksége. Yves Delorme különösen elismert a városi jellegzetességeket mutató divatnyomat-tervezéséről, valamint az időtlen klasszikusokról.

Yves Delorme: életstílus-koncepció az otthonok számára

Philippe Daraux, a Mis en Demeure alkotóereje szenvedélyét, tehetségét és kíváncsiságát használta bútorok és dekorációs tárgyak elrendezésére – egyedi hangulatot teremtve, és az elmúlt évszázadokat modern érintéssel ötvözve.

Képzeljen el egy fényűző „Demeure” (kastélyra) emlékeztető környezetet, amely megnyitja pompás ajtaját, és meghívja a vendégeket, hogy kukucskáljanak be, pihenjenek a nagy szalonban vagy élvezzék a hálószoba kifinomultságát.

YVES DELORME üzlet megtalálható: Ralph Lauren Home. Gallery A (Ralph Lauren & Yves Delorme)
1055. Budapest, Falk Miksa u. 5