Az Yves Delorme márka a lakberendezés terén igazi luxust képvisel, mely a francia elegancia és a kifinomult ízlés megtestesítője

 

A cég több évtizedes múltra tekint vissza, mely során hírnevét elsősorban a magas minőségű ágyneműk, fürdőszobai textíliák és dekorációs termékek gyártásával építette fel

 

Az Yves Delorme termékek, amelyek itthon is megtalálhatóak ( 1055. Budapest, Falk Miksa u. 5) különlegessége a lenyűgöző design mellett a prémium alapanyagok, mint például az egyiptomi pamut vagy a legfinomabb selyem használata, amelyek garantálják a vásárlók elégedettségét.

A vállalat innovatív megközelítése és a francia hagyományok tisztelete révén az Yves Delorme továbbra is vezető szerepet tölt be a lakberendezés luxus szegmensében.

Yves Delorme története: a francia elegancia és stílus megtestesítője

Az Yves Delorme története több mint 170 éves múltra tekint vissza, amikor is a francia elegancia és stílus megtestesítőjeként alapították a vállalatot.

A cég továbbra is büszkén képviseli a francia hagyományokat és a páratlan minőséget, amelyek a francia elegancia és stílus megtestesítőjeként emelik ki a versenytársak közül.

A luxus ágyneműk és lakástextilek: minőség és kényelem egyedi kivitelben

A luxus ágyneműk és lakástextilek: minőség és kényelem egyedi kivitelben

A luxus ágyneműk és lakástextilek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a piacon, hiszen a minőség és kényelem mellett egyedi kivitelben is elérhetők.

A minőségi ágyneműk és lakástextilek befektetést jelentenek a kényelembe, hozzájárulva a pihentető alváshoz és a harmonikus lakókörnyezethez.

Yves Delorme kollekciók: a legújabb trendek és klasszikus stílusok harmóniája

 

Az Yves Delorme kollekciók a francia elegancia és a kiváló minőségű anyagok ötvözetét képviselik, amelyek a legújabb trendek és a klasszikus stílusok harmóniáján alapulnak.

Az innovatív tervezés és a hagyományos megközelítés összhangja lehetővé teszi a márka számára, hogy lenyűgöző ágyneműk és lakástextil kiegészítők széles választékát kínálja. Az Yves Delorme termékei a gondosan megválasztott színek, minták és anyagok révén képesek minden otthoni környezetben tökéletesen illeszkedni, miközben a luxus és a kényelem érzetét közvetítik.

 

Yves Delorme üzletek és terjesztési hálózat: luxus és kényelem elérhető közelségben

Yves Delorme üzletek és terjesztési hálózat: luxus és kényelem elérhető közelségben

Az Yves Delorme üzletek és terjesztési hálózatának köszönhetően a luxus és a kényelem ma már elérhető közelségben van.

Az elegáns és exkluzív termékkínálatot burkoló francia márka, mely az otthoni ágynemű és lakberendezési tárgyak piacán képviseli magát, több évtizedes tapasztalattal büszkélkedhet.

A vállalat világszerte több mint 450 üzlettel rendelkezik, melyekben a minőségi anyagokból készült, kifinomult stílusú termékek az igényes vásárlók számára teszik még vonzóbbá a márka nevét.

Az Yves Delorme terjesztési hálózatának folyamatos fejlesztésével és globális növekedésével biztosítja, hogy a luxus és kényelem az otthonokba juttatása mindenki számára elérhetővé váljon.

Magyarországon a Gallery A (Ralph Lauren Home. Gallery A (Ralph Lauren & Yves Delorme) ;1055 Budapest, Falk Miksa u. 5 szám alatt

(Telefonszám: + 36 (1) 9515468) található üzletben biztosan megtalálja kedvencét.