Mindannyian mások vagyunk és más-más nehézségekbe ütközünk, eltérő problémákra keressük a megoldást a napjainkban-mondja Borzák Renáta sminktetováló

 

Amennyiben a sminktetoválás vonatkozásában röviden szeretném összegezni azt, hogy mégis miért éri meg sminktetoválást készíttetned, akkor erre csak ennyit mondanék…

 

…ha a sminktetoválást választod, akkor évekre előre “letudtad” a tökéletes alap sminkedet, ami által megjelenésed bármelyik nap, bármelyik szakaszában – akár álmodból felkelve is – tökéletes és ezáltal magabiztos lesz.

Mint ahogy Borzák Renáta mondta, mindannyian más-más problémákra keressük napi szinten a megoldást.

A közös nevező, a megoldás pedig nem más, mint a sminktetoválás.

Neked mi okoz naponta nehézséget a sminkeléskor?

Neked mi okoz naponta nehézséget a sminkeléskor?

 

Érdemes tovább olvasni cikkünket, mert mindent összeszedtünk Renátától, amit a sminktetoválásról tudni kell.

Neked mi okoz nehézséget sminkeléskor?

Szemöldök tetoválás?

Szemöldök tetoválás?

Nem vagy elégedett a szemöldököd formájával? Hiányos, formátlan, aszimmetrikus, túlszedett? Rengeteg időt töltesz készülődéskor a rajzolgatásával, a végeredmény pedig minden alkalommal számodra nem megfelelő?

  1. nem tetszik és legszívesebben lemosnád és újrakezdenéd, de sokszor már nincs rá idő, így negatív érzésekkel és gondolatokkal telik az egész napod, vagy
  2. tetszik, de tudod, hogy bármelyik pillanatban “megsemmisülhet” a tökéletesség, hiszen elég, ha megizzadsz, vagy véletlenül beletörölsz, vagy esni kezd az eső, stb…

Szemöldök tetoválással minden – ismétlem – minden gondod megszűnik. Többféle technika közül választhatsz annak megfelelően, hogy milyen stílus tetszik, illetve, hogy mi áll jól neked. Segítek, mindent elmagyarázok majd neked.

Száj tetoválás?

Száj tetoválás?

Nem vagy elégedett a szád formájával, színével? Ajkaid túl vékonykák, szabálytalanok, színtelenek?

Legyen szó akár egy teljesen természetes “nude” hatásról, akár egy erősebb rúzsozott hatásról, a sminktetoválás bármilyen elképzelésedre, vagy problémádra megoldást nyújt.  Száj tekintetében is számos tetoválási technika létezik és csakúgy, mint a szemöldöktetoválásnál, itt is mindenben számíthatsz rám. Segítek, magyarázok, együtt tervezünk.

Szem tetoválás?

Szem tetoválás?

Talán nincs is olyan nő a Földön, aki időnként vagy akár rendszeresen ne húzná ki a szemét, ugye?

Egyszerűen imádjuk a szemeinket sminkelni – vagy mégsem? Neked sosem sikerül egyenesre vagy ívesre, vagy egyformára, vagy szimmetrikusra, vagy éppenséggel a szemüveged akadályoz sminkelés közben?

Bármilyen problémával is nézel szembe nap mint nap a tükör előtt és bármilyen szemformád is van, garantálom, hogy egy tökéletesen személyre szabottan elkészített sminktetoválás teljes mértékben pozitív irányba változtatja meg az életedet.

A láthatatlan segítség…

Egy professzionálisan elkészített sminktetoválás nem feltűnő. Csak azt veszi észre a környezeted, hogy mindig minden körülmények között kifogástalan a megjelenésed. Ismerőseid maguk sem értik, hogy csinálod (?) csak áhítattal néznek rád és mindig szép és harmonikus arcodra.

A sminktetoválás célja: kihangsúlyozni azt, ami szép és korrigálni azt, ami kevésbé. Optikailag megemelhetjük a vonásokat, dúsíthatjuk az ajkak méretét stb. apró változtatásokkal rengeteget fiatalíthatunk az arcon! Púderezett, vagy szálazott szemöldök a legújabb trendek szerint, szépen ívelt tusvonal, vagy csak egy diszkrét kontúr a szem körül, gyönyörű ajak, pasztell és telt színekkel. Egyszóval kifinomultság, természetes hatás, igényes megjelenés.

Sminktetoválás lépésről lépésre

1. lépés: sminktetoválás előtt

Renáta, aki egyébként 2012-ben végezte el a kozmetikai iskolát a Beauty Exchange szakmai iskolában Torontóban, igyekszik minél több információt megosztani a sminktetoválásokkal kapcsolatban az online felületein. A weboldalán és a social media felületeken is rendszeresen ír.

Annak érdekében, hogy ne maradjon benned megválaszolatlan kérdés, érdemes egy telefonos konzultáció keretében megbeszélni vele a részleteket!

Megbeszélhetitek a sminktetoválás tervezésének menetét, továbbá egytől-egyig megválaszolja az összes felmerült kérdésedet.

2. lépés: tetoválás

Ez a fázis csak akkor jön el, ha már eldöntötted, hogy biztosan szeretnéd a sminktetoválást.

A sminktetoválást egészen addig nem kezdi el, amíg mindketten úgy nem érezitek, hogy megtaláltok a tökéletes formát és színt a számodra.

Maga a sminktetoválás területtől függően 1-1,5 óra. Néhány szempontot figyelembe kell venned a legmegfelelőbb időpont kiválasztásakor.

A sminktetoválás időpontját bármilyen nagy horderejű esemény (esküvő, nyaralás stb.) időpontja előtt legalább 3 héttel tervezd be! Ha a korrekciót is beleszámoljuk, akkor érdemes akár 2 hónappal az adott fontos esemény előtt elkészíteni a tetoválást a gyógyulási folyamatok miatt!

Események, amelyeket mindenképpen figyelembe kell venned: ünnepség, esküvő, wellness hétvége, uszoda, strandolás, nyaralás, síelés, kozmetikai kezelés, szoláriumozás – mert fontos, hogy a keletkezett kis pörk ne ázzon fel és ne érje UV sugárzás, szóval éppen ezért érdemes pl. a hajadat a sminktetoválás előtt megmosni stb.

Mindenről részletes tájékoztatót kapsz még a sminktetoválás előtt Renátától.

Fontos továbbá az is, hogy betegség (megfázás, láz stb;) esetén inkább keressetek egy másik időpontot!

3. lépés: sminktetoválás után

A sminktetoválás során, illetve közvetlenül utána tapasztalhatsz enyhe duzzanatot, pirosságot az érintett területen és intenzív színhatást.

A duzzanat általában másnapra elmúlik, csak a szín marad erősebb, amíg le nem esik a keletkezett pörk. Szájtetoválás esetén esik le leghamarabb a pörk (kb. 3-4 nap) hiszen eszünk, iszunk, beszélünk. Egyéb sminktetoválásnál ez a kritikus idő kb. 7-10 nap, ám szinte észre sem vehető a gyógyulási folyamat. Egyéni érzékenységtől eltekintve, egyáltalán nem feltűnő, szóval egészen nyugodtan mehetsz vele emberek közé.

4. lépés: utóápolás

Az utóápoláshoz kérhetsz Renátától egy speciális sminktetoválás utáni krémet, amivel napi 1-2 alkalommal át kell majd krémezned a tetovált területet.  Nagyon fontos a színek tökéletes kibontakozása és megtartása érdekében, hogy maximálisan betartsd az ápolási útmutatót!

Természetesen erről szintén kapsz részletes tájékoztatót is a sminktetoválás után.

Jelentkezz be, vár a RenArt Pmu!

+36 70 606 2203

Tekintsd meg, hogyan is dolgozik Renáta