Az autós is megérdemli időnként a kényeztetést és az ápolást, főleg, ha ezzel meghosszabbíthatod az élettartamát, és tisztává is varázsolja

Telis-tele van az internet jó tanácsokkal az autómosás kapcsán – de nem árt olykor a takarítást is profi szakemberekre bízni

Nem pár percre hagyjuk az autót a járműkozmetikában

Nem pár percre hagyjuk az autót a járműkozmetikában

Járműkozmetika fillérekből – tele van az internet ilyen és hasonló „okos” tippekkel. Megtudhatjuk, mi mindennel kényeztethetjük otthon is a járgányt – de mi van, ha nincs időnk vagy kedvünk nekünk bíbelődni az autóval?

Az autókozmetikában mindent megcsinálnak helyettünk, amit meg tudnánk az udvaron, és sok mindent, amit bizony nem.

Nem mondjuk azt, hogy hetente vidd járműkozmetikába a járművet, de azért nem árt, ha néha autókozmetikával foglalkozó szakember tisztítja meg, és hozza sokszor újszerű állapotba szeretett járművünket.

Arra számítsunk, hogy nem pár percre hagyjuk ott a járművet a járműkozmetikában – de persze attól is függ az időtartam, mennyi munka van a járművünkkel. Ha hagytuk rászáradni a madárürüléket, bogarakat, téli sarat, sót, hólét, lesz miért kezelésbe venni.

Ezekre is találunk jó tanácsokat, ha beütjük a megfelelő kulcsszavakat a Google keresőbe – de a makacs szennyeződéseket egy idő után jobb, ha szakértő távolítja el üzembiztosan. Ha megkarcolódott az autó, azzal is tudnak mit kezdeni. Egy Spirit autó kozmetikához hasonló más autókozmetika szolgáltatásai között általában szerepel az alapos, de nagyon óvatos, kíméletes mosás, gőzborotvás tisztítás.

Össze sem lehet hasonlítani a végeredményt azzal, amilyen állapotban olykor a gépi mosóból kikerül az autó.

Ma már egy külön szakma az autókozmetikus

Ma már egy külön szakma az autókozmetikus

Nem csak az alvázat, a motorteret és a karosszériát tisztítják meg alaposan mindentől, ami rászáradt és károsíthatná.

A Spirit Balatonszárszói járműkozmetikában pl; cseppmentesen letisztítanak minden üveg felületet, a szélvédőktől a lámpákig, és a belteret is alaposan kitakarítják.

A kárpitot profi vegyszerekkel, korszerű technikákkal szabadítják meg a szennyeződésektől – ha sokat szállítasz állatokat, vagy rendszeresen viszel több utast, a belső tér is jobban piszkolódik. A Spirit-nél fertőtlenítenek, és ha bőrüléseink vannak, sok helyen annak a felújítását, tisztítását is rá lehet bízni a kozmetikára. A különféle műanyag felületeket is lekezelik olyan anyagokkal, amelyek ápolják azokat, és meghosszabbítják az élettartamot.

Jó, ha tudjuk, hogy az autókozmetikus ma már külön szakma, biztosak lehetünk benne, hogy jó kezekbe kerül a járművünk. Karceltávolítást is vállalnak a Spirit autókozmetikában, a polírozás visszaadja az autó régi fényét. A karosszériára sok helyen kérhetünk már nanotechnológiás kezelést, de waxolnak is, esetleg lehet rakatni az autóra szennyeződéstaszító kerámia bevonatot.

Forrás: Spirit járműkozmetika Balatonszárszó